lista želja

Dominik zlatarnice i srebrnarnice

DOMINIK zlatarnice i srebrnarnice nastale su kao rezultat ljubavi prema vrhunskom nakitu Anite Sever i Izidor Severa, supružnika koji dijele zajedničku ljubav prema profinjenom i lijepom nakitu. Tu počinje priča o Dominik nakitu koja traje i razvija se već niz godina.

U tom duhu nastaju i DOMINIK prodajna mjesta gdje svaki kupac može uživati i birati nakit koji će istaknuti njegovu osobnost. Ljubav prema nakitu odražava se u svakom kutku poslovnica Dominik i to je ono što svaki kupac vjerujemo prepoznaje.

 

Dominik Srebrnarnica u Centru Lumini u Varaždinu

 

Zlatarnice Dominik su mjesto gdje u potpunosti realizirate svoje želje, one zauvijek obilježavaju vaše najvažnije dane, dok u srebrnarnicama Dominik svaka moderna žena svoju maštu pretvara u stvarnost i svaki kupac pronalazi ono ‘nešto’. Vođeni misijom strast i ljepota, mi se obavezujemo da ćemo s vama nastaviti ‘avanturu’. Blistave Dominik kolekcije srebrnog i zlatnog nakita uvijek su elegantne i posebne, sa svojstvenim stilom naglašenim u detaljima. Odlikuju se profinjenim i modernim dizajnom nosivim u svim prigodama. Naš nakit je uvijek u trendu sa svjetskim modnim zbivanjima te ćete njime s oduševljenjem upotpuniti svoj cjeloviti styling. Zablistajte i pokažite svoju osobnost i modni izričaj s Dominik nakitom. Ne trebate čekati posebne trenutke, s našim nakitom unosite dašak glamoura u svakoj prilici, svakodnevnim ili u posebno svečanim momentima.

Poklonite sebi, poklonite dragim osobama, uvijek s vama i uz vas Dominik nakit.

Dominik zlatarna u Lumini centru, Varaždin

Dominik Srebrnarnica u Galeriji Sjever u Čakovcu