12/2015

Poklonite anđela!

Svatko ima svog anđela. Mi u DOMINIK srebrnarnicama i zlatarnicama vjerujemo u anđeosku dobrotu i upravo zato su nam posebna inspiracija u ovo blagdansko doba kad se prisjećamo koliko je važna dobrota i ljubav na ovome svijetu.

Anđele nalazimo u brojnim pričama, vjerovanjima, knjigama... Anđeli prijateljstva i ljubavi te anđeli čuvari uistinu su svuda oko nas. Anđeli su bića svjetla, čiste ljubavi i radosti, prenositelji poruka. Donose nam poruke mira, nade, ljubavi, povjerenja i jednu važnu poruku – da nismo sami.

Anita Sever

Predstavljamo vam stoga našu kolekciju Dominik anđela unutar koje smo posebno ponosni na dio asortimana koji je kreativno oblikovala vlasnica gđa. Anita Sever. Srebrni anđeli sa srcem u rukama, anđeli raširenih krila i anđeli sklopljenih ručica šapnut će sve ono što želite izreći osobi kojoj ga darujete.

Razveselite u ovo blagdansko vrijeme svoje najdraže, pošaljite im poruku preko naših anđela da ih volite, da su vam važni i da mislite na njih.
Poklonite im anđela!

Još jednom smo prilagodili i cijene u vrijeme darivanja te vjerujemo da će vam prigodni popusti koji sežu i do 50% biti dodatno veselje u blagdanskoj kupovini.


Blagdanski popusti na DOMINIK prodajnim mjestima:
Zlatni nakit: -20%
Vjenčano prstenje: zlatno i srebrno -20%
Srebrni nakit: -40% i -50%