05/2018

Savršen razlog za eleganciju

Istinskim ljubiteljicama lijepog i profinjenog outfita s posebnim komadima nakita najčešće i ne treba poseban razlog za savršeni styling - no kad on postoji to je izazov koji se s veseljem prihvaća.

 

Za sve vaše posebne prigode i proslave, ljetna vjenčanja, maturalne večeri i ostale svečanosti priredili smo neodoljive komplete Dominik srebrnog nakita s kojima možete dopuniti vaš kompletan styling.

 

 

Srebrna ogrlica ili narukvica s motivom srca prepunog sjajnih cirkona zanjihat će se u ritmu plesnih koraka upravo po taktu vaše omiljene pjesme.

 

 

Elegantna srebrna narukvica i naušnice s biserima svidjet će se ljubiteljicama jednostavnog a upečatljivog nakita.

 

 

Za raskošniji outfit večernjeg izdanja svoj obol će dati bogata srebrna ogrlica koju možete upariti u duetu sa srebrnom narukvicom.

 

 

Gornji neodoljivi trojac u sastavu srebrni prsten, srebrne naušnice i srebrna ogrlica ostavit će bez daha vašeg pratitelja na romantičnoj večeri ili maturalnoj proslavi. U nekim trenucima se jednostavno želite osjećati kao kraljica.

 

 

Cirkoni oko pravilnih formi srebrnih naušnica i srebrne ogrlice našli su svoje zasluženo mjesto u ovom kompletu. Ovaj klasični dizajn je jednostavno svevremenski i rado ćete posegnuti za njim u brojnim prilikama.

U našim Dominik poslovnicama nudimo i mogućnost kupnje poklon bona, tako da draga osoba kojoj ga poklanjate može sama odlučiti o odabiru nakita.