07/2018

HIT kolekcija SREBRNE NAUŠNICE

Drage ljubiteljice lijepog nakita,

potražite u DOMINIK poslovnicama našu novu HIT kolekciju srebrnih naušnica koje će vas zacijelo oduševiti svojim dizajnom i elegancijom.

 

Većih dimenzija te geometrijski profinjenih formi, ove srebrne naušnice će vam pružiti uvijek poželjnu dozu glamura čak i u vašem najopuštenijem ljetnom izdanju.

 

 

Savršen oblik kruga s jednostavnim motivom, primjetno a decentno. Osim kupaćeg kostima i kreme za sunčanje gotovo da vam više o toga i nije potrebno za onaj opušteni ljetni osjećaj.

 

HIT kolekcija Srebrne naušnice

 

Srebrne naušnice s ružičastom pozlatom, s privjeskom unutar kruga ili u obliku neizostavnog velikog srca. Ako ne možete odabrati koje su vam ljepše, pitajte za savjet najbolju prijateljicu s kojom ste krenule u shoping. Njoj ćete ionako vjerovatno i morati posuditi te iste naušnice za izlazak sa simpatijom :-)

 

 


Bogatije volumenom ove srebrne naušnice bit će savršen dodatak večernjem izlasku i kompletnom outfitu. Od njihovog sjaja više će sjajiti samo zvijezde i zaljubljeni pogledi. Takav sjaj vam najviše i želimo za ovo ljeto.

Navratite do naših prodajnih mjesta po dodatnu inspiraciju i povoljnu kupovinu.

 

 

Vaš Dominik team!

 

Popusti u DOMINIK poslovnicama

Srebrni nakit
-50%, za kupovinu iznad 1.500,00kn
-40%, za kupovinu od 500,00kn do 1.500,00kn
-30%, za kupovinu do 500,00kn

Zlatni nakit
-30%

Vjenčano prstenje (zlatno i srebrno)
-30%

------

Popusti se ostvaruju na blagajni DOMINIK poslovnice i vrijede za sve oblike plaćanja.

Popusti vrijede i kod plaćanja Poklon bonovima.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.