lista želja

Politika zaštite privatnosti

Politika zaštite privatnosti

Tvrtka DIAS d.o.o. (registrirana adresa - Strossmayerova 8, Čakovec 40000, Hrvatska) osigurala je zaštitu privatnosti te nema pristup vašim osobnim podacima putem web stranice www.dominik.hr.
DIAS d.o.o. nema uvid u vaše osobne podatke niti ne prikuplja informacije prilikom pregleda web stranice www.dominik.hr


Zaštita privatnosti kandidata za posao

Tvrtka DIAS d.o.o. nastoji zaštititi vašu privatnost kada se prijavite za posao. U ovim pravilima možete pronaći informacije o tome kako postupamo s osobnim podacima koje nam otkrijete te kako ih štitimo.

Pohranjujemo pojedinosti i podatke koje nam pošaljete u sklopu svoje prijave. To uključuje i informacije koje dobijemo zajedno s vašom prijavom.

Ne zahtijevamo osjetljive podatke od kandidata za posao kao npr. informacije o rasnom/etničkom podrijetlu, političkim stajalištima, vjerskim/filozofskim uvjerenjima, članstvu u sindikatima, zdravlju i seksualnoj orijentaciji.

Kada pošaljete prijavu za posao, istodobno pristajete na to da obradimo vaše osobne podatke u postupku zapošljavanja.

Vaši će se podaci upotrijebiti za procjenu vaše prijave i drugih informacija koje ste poslali. Također ćemo upotrijebiti te podatke da bismo odgovorili na vašu prijavu i pozvali vas na razgovor u slučaju da vaš profil odgovara oglašenom radnom mjestu.

Vaši se podaci obrađuju u Hrvatskoj. Tvrtka DIAS d.o.o. je odgovorna za vaše osobne podatke i podliježe zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka. Samo one osobe koje su uključene u postupak zapošljavanja imaju pristup vašim podacima u kontekstu zapošljavanja.

Poduzeli smo tehničke i organizacijske mjere da bismo vaše podatke zaštitili od, primjerice, gubitka, izmjena ili neovlaštenog pristupa. Vaši osobni podaci ostaju pohranjeni u našoj bazi podataka u razdoblju od 3 mjeseca nakon posljednjeg ažuriranja.

Netočni, pogrešni ili nepotpunih podaci u formularu Zapošljavanje ili poslani putem e-mail adrese: info@dominik.hr isključivo su odgovornost korisnika.

Ukoliko nam dostavite osobne podatke trećih osoba, biti ćete odgovorni za njihovo obavještavanje te pribavljanje njihovog pristanka za dostavu takvih podataka.

Prava na pristup, ispravak, brisanje i protivljenje na korištenje podataka možete ostvariti slanjem zahtjeva na e-mail adresu: info@dominik.hr.

 

Kolačići

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se sprema na računalo ili mobilni uređaj te se s njega dohvaća prilikom naknadnih posjeta web-mjestu. Tvrtka DIAS d.o.o. upotrebljava kolačiće kako bi poboljšala i pojednostavila posjećivanje svog web-mjesta. Ne služimo se kolačićima za pohranu osobnih podataka ni za otkrivanje podataka trećim stranama.