10/2018

Jesenska kolekcija

Jesenska kolekcija zlatnog i srebrnog nakita Dominik zlatarnica i srebrnarnica sastoji se od svevremenskih decentnih detalja koji pristaju uz sve outfite!


Nakit od žutog zlata
je jedan od klasika modnog svijeta, čija popularnost prkosi prolaznosti trendova.
Nova Dominik kolekcija zlatnog nakita sastoji se od ogrlica ukrašenih nježnim privjescima zanimljivog dizajna, decentnih i nježnih naušnica i narukvica te sofisticiranog prstenja.
Jednostavne i moderne forme te topli zlatni tonovi u svaku će jesensku kombinaciju unijeti dozu svevremenske elegancije i sjaja te ju učiniti posebnijom.

 

Zlatni nakit


Ove jeseni biserni nakit je apsolutni “must have”. Neodoljiva kombinacija elegantnih bisera, cirkona i ružičaste pozlate dat će vašem izgledu sofisticiranu, ali i modernu notu. S obzirom na to da su ovi modeli dizajnirani tako da je i kopča ukrašena, ove naušnice možete nositi s obje strane i na taj način stvarati zanimljive kombinacije s ostalim bisernim nakitom i nakitom sa cirkonima.


Biserni nakit


Romantične ogrlice, narukvice i naušnice jednostavnih linija savršeno će se uklopiti u stylinge urbanih romantičarka i onih koje traže nešto drugačije.


Srebrni nakit


Istovremeno klasični i trendi, minimalistički srebrni prsteni s ovalnim ili pravokutnim cirkonom osvajaju zbog svoje nježnosti, nenametljivosti i lakoće kombiniranja.


Srebrno prstenje


Cijelu jesensku kolekciju potražite na Dominik prodajnim mjestima i prilikom kupnje ostvarite popuste do 50%!