09/2017

Markezit nakit za nostalgičnu jesen

Potražite u Dominik poslovnicama novu kolekciju srebrnog nakita s markezitima. Elegantna patina markezit naušnica, narukvica, privjesaka i prstenja učiniti će vaš styling posebnim. Postoje ta neka divna romantična vremena koja svatko od nas želi doživjeti i osjetiti i u ovo suvremeno doba. Učinite to markezit nakitom.

 

Narukvica markezit

 

Upečatljiva narukvica s bogatom teksturom i jakim kontrastom lijepo će se vezati uz prsten iz iste serije. Promišljena kombinacija za dobitnički styling.

Srebrni prsten - markezit

Fantastična odlika markezit nakita je njegova decentnost i arhaična odmjernost. Dozvolite sebi ukrašavanje nakitom u apsolutno svakoj prilici pa bila to i situacija ozbiljnog sastanka u poslovnom okruženju. Već jedan profinjeni privjesak oko vašeg vrata biti će sasvim dovoljan.

 

Privjesak markezit

Privjesak markezit

Privjesak markezit


Ne, to nisu bakine naušnice, sigurni smo da ćete morati pojasniti i priznati odakle vam ove naušnice. Čini se da nostalgije i romantike nikad dosta, zar ne?

 

Naušnice markezit

Naušnice markezit

Naušnice markezit

 

Ostvarite i do 50% popusta na DOMINIK prodajnim mjestima na sve oblike plaćanja!


Srebrni nakit:
40% popusta na iznos do 1000 kn!
50% popusta na iznos iznad 1000 kn!

Zlatni nakit:
30% popusta na cjelokupan asortiman!

Vjenčano prstenje - zlatno i srebrno:
30% popustaTakođer u Dominik poslovnicama moguća je kupnja i poklon bona, tako da draga osoba kojoj ga poklanjate može sama odlučiti o odabiru nakita.

Vaš Dominik team!