04/2019

Najljepši darovi za krštenja pričesti i krizme...

Nakit je uvijek poželjan odabir za razne prilike i sve generacije slavljenika, pa tako i kao dar za prilike kao što su sveti sakramenti - krštenja, pričesti i krizme.

Najljepši darovi


Najpopularniji darovi prilikom krštenja djeteta su zlatne i srebrne ogrlice i narukvice s motivima križića i anđela. Isto tako, među popularne darove za djevojčice spadaju i dječje naušnice i narukvice s raznim motivima kao što su mali cvjetići, leptirići i srca.

Za prvopričesnice i krizmanice najčešće se bira nakit sa svetim motivima te nakit sa znakom beskonačnosti ili srca, a sve se više biraju i nježni bezvremenski detalji ukrašeni cirkonima poput jednostavnih naušnica, narukvica, ogrlica i prstena.


U zadnje vrijeme srebrni nakit je jedan od najpoželjnijih darova.
Stilizirane i moderne srebrne detalje vaši će slavljenici rado nositi u svim prilikama.
Posjetite Dominik prodajna mjesta i odaberite iz velikog asortimana onaj poseban detalj koji će vaše slavljenike uvijek podsjećati na njihove svete sakramente.
Zlato i srebro je nešto s čime ne možete pogriješiti jer nosi emocionalnu i trajnu vrijednost - dar koji čuva uspomene na posebne trenutke.

Naše prodajno osoblje rado će vam pomoći savjetom u odabiru najljepših darova, a svakako moramo napomenuti da vas očekuju i veliki popust do čak 50%!

Facebook Dominik