03/2016

Proljeće u Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama!

Proljeće otkriva svoje vesele boje pa tako Dominik zlatarnice i srebrnarnice predstavljaju nove kolekcije nakita u bojama proljeća: kolekciju nakita u veselim bojama, kolekciju s raskošnim, cvjetnim motivima i kolekciju s prekrasnim motivima leptira.

 

Srebrni nakit Dominik - privjesak leptira

Vesele boje nas mame svojom toplinom i podižu pozitivnu energiju. Crvena, ružičasta u svim svojim tonovima, kao i zelena odlično se slažu sa žutim zlatom, ali i bijelim pa tako i srebrom. Birati možete između razigranih modela poludugih naušnica, prstena ili narukvica u jednoj od ovih veselih boja koje se savršeno uklapaju u sve proljetne kombinacije i nosive su u svim prigodama.

 

Srebrni nakit Dominik - naušnice

Cvjetni motivi su itekako in i sada su već zaštitni znak Dominik zlatarnica i srebrnarnica. Novu kolekciju ne možete promašiti, jer su naši izlozi procvjetali nevjerojatnim komadima nakita sa cvjetnim motivima.

 

Srebrni nakit Dominik - prsten

Ukoliko razmišljate što pokloniti voljenoj osobi, nakit s motivom leptira savršen je poklon s obzirom na to da je jedan od najjačih simbola ljubavi. Bez obzira nosi li se motiv leptira kao prsten ili kao privjesak ili se kao motiv nalazi na narukvici, svom svakodnevnom stylingu unijet ćete dašak elegancije, ali i radosti i naravno ljubavi.
Ogrlica s motivom leptira odiše elegancijom i zagarantirano je da nećete proći nezapaženo noseći taj prekrasan simbol ljubavi, slobode i vječne mladosti, simbol duše. Ogrlice s motivom leptira dolaze u raznim oblicima i kombinacijama srebra i nježnih, proljetnih boja (plava, zelena, bijela, crvena, ružičasta, žuta), tako ćete lako pronaći vašu omiljenu ogrlicu.

 

Srebrni nakit Dominik - prsten

Sjajni prsteni s motivom leptira dolaze u raznim veličinama i obradama, a razveselit će pripadnice ljepšeg spola koje vole sjaj i poseban nakit na svojoj ruci.
Za one koji ne preferiraju boje i upadljiv nakit, pripremili smo nježan i decentan nakit.  Nježnom ogrlicom s motivom cvijeta ili neutralnim motivom, naušnicama diskretnog sjaja, narukvicom s malim motivima cvijeća, srca i slično, svakako ćete istaknut svoju ljepotu na decentan način.

Srebrni nakit Dominik - naušnice

Sigurni smo da će vam nošenje ovakvog divnog nakita uljepšati svaki proljetni dan!