06/2018

Srebrne outfit kombinacije za cool ljeto!

Drage naše, pravo je vrijeme za provjeru nove Dominik kolekcije srebrnog nakita koju smo vam priredili za ovo ljeto. Ležerni kompleti srebrnih ogrlica, narukvica i naušnica kao stvoreni su za opušteni summer look. Elegantni i primjećeni možemo biti uvijek, bilo na plaži ili u večernjoj šetnji.

Pogledajte dio naše kolekcije u nastavku i svakako navratite do naših prodajnih mjesta po dodatnu inspiraciju i povoljnu kupovinu.

 


Motiv srca na naušnicama lijepo će se upotpuniti s ogrlicom iz iste serije. Kao savršeno uz jednostavnu ljetnu haljinu i kap omiljenog parfema.

 


Za one koje vole sanjati o beskrajnoj ljubavi - savršen izbor su infinity ogrlice i narukvice koje maštovito spajaju ljubav i beskonačnost.

 

 

Narukvice i ogrlice sa srcem naslonjenim na zvijezdu otvorit će svakome njegovu priču na svoj način. Ili je ljubav jedina zvijezda u vašem životu ili želite postati zvijezda dobrog stila uz odabir interesantnog nakita. Vjerujemo, oboje :-)

 

 

Srce s anđeoskim krilima uistinu je ljepotan među brojnim motivima ljetne kolekcije. Može se pojaviti na ogrlici ili narukvici i biti će vaš sjajni pratitelj kroz uzbudljivo toplo ljeto koje nam dolazi.

 

Vaš Dominik team!

 

Popusti u DOMINIK poslovnicama

Srebrni nakit
-50%, za kupovinu iznad 1.500,00kn
-40%, za kupovinu od 500,00kn do 1.500,00kn
-30%, za kupovinu do 500,00kn

Zlatni nakit
-30%

Vjenčano prstenje (zlatno i srebrno)
-30%

------

Popusti se ostvaruju na blagajni DOMINIK poslovnice i vrijede za sve oblike plaćanja.

Popusti vrijede i kod plaćanja Poklon bonovima.

Popusti se međusobno ne zbrajaju.