01/2016

Srebrno i zlatno vjenčano prstenje na popustu!

Dragi mladenci, pronađite u velikoj DOMINIK ponudi vjenčanog prstenja upravo model koji odgovara vašim željama i ukusu.
Nudimo vam brojne modele u različitim tehnikama izvedbe, od jednostavnih klasičnih linija do bogatih dekorativnih izvedbi te u raznim u raznim kombinacijma zlata: bijelo, žuto i crveno zlato. Ističemo trenutno vrlo traženo i atraktivno prstenje iz crveno-bijelog zlata.

Vjenčano prstenje

Izrada vjenčanog prstenja po vašim željama
Za naše kupce svakako je posebno zanimljiva mogućnost kreiranja finalne izvedbe prstenja po vašem izboru.
Površina prstenja može biti matirane obrade, ledene obrade, sjajne i dijamantirane obrade ili u kombinaciji.
Nadalje, možete izabrati broj i veličinu cirkona ili dijamanata, broj redova kroz obruč te širinu modela.
Isto tako, ženski i muški prsten ne moraju biti iz istog modela i načina izvedbe, jer svakako oboje morate biti zadovoljni :-)
Nakon dogovora s našim osobljem o svim detaljima - prstenje možete preuzeti već nekoliko dana nakon vaše narudžbe.

 

Vjenčano prstenje


Zaručničko prstenje DOMINIK


Ah, ti divni dijamanti
Uvijek poseban sjaj i dodatnu vrijednost nakitu pružaju blještavi dijamanti koje također apliciramo na prstenje po vašoj želji.
Izaberite broj dijamanata i veličinu te poziciju na prstenju i vjerujte nam - osmijeh na licu je zagarantiran. Dijamanti jednostavno nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Eleganti i glamurozni, pompozni i decentni, glasni i pritajeni, oni su sve to u istom trenutku - i ne postoje dva ista na svijetu kao što smo upravo i svi mi jedinstveni. Predivan su simbol vrijednosti i trajnosti upravo na vjenčanom i zaručničkom prstenju.

Cijene DOMINIK vjenčanog prstenja su vrlo pristupačne a kroz naše česte promotivne popuste možete ostvariti i dodatnu uštedu.
Trenutno je u tijeku popust od 20% na vjenčano prstenje - i zlatno i srebrno, stoga pozivamo sve buduće mladence da nas posjete na našim prodajnim mjestima.

Blistavo vaši, DOMINIK team