02/2015

Voli, ljubi, daruj od srca! Uz Valentinovo, u mjesecu veljači poklanjamo popust od 50% na srebrni nakit!

U veljači, mjesecu Valentinova, od 05.02. - 28.02. 2015., DOMINIK zlatarnice i srebrnarnice priredile su vam popust od 50% na svoj cjelokupni asortiman srebrnog nakita.

Voli, ljubi, daruj od srca! Valentinovo je!

Valentinovo je upravo savršena prilika za iskazivanje nježnosti, simpatija ili još bolje posvemašnje zaljubljenosti u dragu osobu.
A postoji li poznatiji simbol od simbola srca za tu zgodu? Mi smo sigurni da ćete među prijedlozima Dominik srebrnog nakita koje smo vam priredili uz Valentinovo pronaći svoje favorite.

Uistinu veliki izbor srebrnih narukvica, naušnica, privjesaka, ogrlica, broševa i prstenja sigurno će vas dovesti na slatke muke pri odabiru prigodnog poklona. No ne brinite i sami znamo kako je to ponekad teško kada biramo kolekcije za vas. U tu svrhu će vam uvijek rado priskočiti u pomoć naše prodajno osoblje svojim prijedlogom, savjetom i stručnim okom. 

U nastavku su neki od naših prijedloga, a vi svakako navratite do naših prodajnih mjesta i bacite zaljubljene poglede i na kompletnu ponudu Dominik nakita :-)

Srebrne narukvice
Uvijek pri ruci i na oku, u njima će jednako uživati i osoba koja ih nosi i svi koji vole vidjeti zanimljiv komad nakita.

Srebrna narukvica

 

Srebrna narukvica

 

 

Srebrne naušnice
Kao što svakom uhu godi čuti slatke riječi tako će mu lijepo pristajati i slatke naušnice s motivima srca. Vjerujte nam, djeluju kao glazba za uši.

Srebrne nausnice

Srebrne nausnice

Srebrne ogrlice s motivima srca upotpunjavati će cjeloviti styling svakako i nakon Valentinova u brojnim prigodama. Must have za sve one kojima je ljubav važna i žele to izreći i bez riječi na elegantan način.

Srebrna ogrlica

Srebrna ogrlica

Iskoristite ovu lijepu priliku od 50% popusta na cijeli asortiman DOMINIK srebrnog nakita kroz mjesec veljaču!
Darivanje je radost, a posebice kada se daruje od srca i s puno ljubavi.

Vaše Dominik zlatarnice i srebrnarnice!